Foto: Eveli Ilvest
Ühised verivorsti tegemise töötoad
ettetellimisel
Ei ole jõule kui pole vorste. Ja mis oleks veel mõnusam kui enne jõule valmistada kogenud meistri käe all terve laar vorste maitsvaid verivorste. Ei ole tundmatuid säilitusaineid, kõik puhas kodumaine tooraine ja veel oma maitse järgi.
Kadakas ja põldmari ja sekka näpuotsaga lavendlit
ettetellimisel
Kadakas soolastesse toitudesse ja põldmari magusatesse. Lavendel aga mõlemasse. Või kõik koos nii soolastes kui magusates toitudes. Need mujal maailmas nii olulised maitsenüansid on ka meie köögis leidnud endale vaikselt oma koha. Uuemad kooslused on aga väärt katsetamist. Ja seda suurem heameel on meil jagada kogemusi nende kasutamisel.
Rahvuslik õhtu Maria talus
ettetellimisel
See on lõbus õhtu koos meie traditsiooniliste tantsude, laulude, kommete ja muidugi toiduga. Pikema õhtu jooksul saab ise tantsida ja kaasa lüüa vahvates mängulistes tegemistes.
Merekalade maitsed taldrikul
ettetellimisel
Millised kalad elavad Tõstamaa rannikuvetes? Milline on äsjapüütud kala ja kuidas teda puhastada? Ühiselt õpitkase ja ühiselt valmib värskes õhus imeline kalaroog.
Vimmaäkis Tõstamaa rannakalurite moodi
ettetellimisel
Tõstamaa rannakalurite lood ja äsjapüütud vimmast äkise valmistamine. On ju vimmaäkine meie iidne toortoit, mida tihtipeale valmistati äsjapüütud vimmast otse kalapaadis.
Tsaariaegsete kokaraamatute parimad palad.
ettetellimisel
Missugused olid maitsed sel ammusel ajal ja kuidas väga lihtsatest toorainetest tehti vägevaid piduroogasud saab kogeda ühisel õhtusöögil Viruna elamustalus.